199912

Big One: The European Pink Floyd Show

START VOORVERKOOP: ZATERDAG 24 MAART 09:00 UUR

Wie fan is van de mythische rockband Pink Floyd krijgt nu de kans om hun songs op de beste manier vertolkt te zien. Dit jaar gaat de tributeband Big One namelijk op tour met het album ''Division Bell'' plus natuurlijk de Greatest Hits van Pink Floyd.

Het Division Bell album gaat over de reünie en samenwerking van de band na een lange tijd van separatie. Het bevat geluiden en atmosferen recht uit het verleden zoals The dark side of the moon en Wish you were here met psychedelische harmonieën gecreëerd door Richard Wright en David Gilmour.

Het Italiaanse Big One is 's werelds beste Pink Floyd tributeband. De band werd opgericht in 2005 en verwierf bekendheid door een serie thematische live shows die het Floyd universum prachtig weer wisten te geven. De band stelt zich tot doel om de meest waarheidsgetrouwe versie van het geluid en de arrangementen van de Pink Floyd songs te maken. Ze gebruiken daarvoor vintage instrumenten en hebben de beste geluids-, licht- en videomensen in dienst.

Big One bespeelde de grootste festivals, kreeg de grootste club van Italië (Blue Note in Milaan) maar liefst twintig keer achter elkaar uitverkocht aan haar voeten, en produceerde intussen ook nog 3 dvds en cds, waarop al dat moois live werd vastgelegd (o.a. in het prachtige Romeinse Amfitheater in Verona). Hun uitvoeringen van Pink Floyd classics als Comfortably Numb worden jaarlijks door honderdduizenden fans aangeklikt.

**TICKETS VOORVERKOOP: €29,38 **
KOOP JE TICKET(S) HIER:
https://www.ticketmaster.nl/event/218653

De boeking en ticketing van dit concert lopen via een externe partij. Daarom gelden bij deze show hogere service- en transactiekosten.
De genoemde prijs is incl. € 3,38 servicekosten.

START VOORVERKOOP: ZATERDAG 24 MAART 09:00 UUR

vr 30
nov 2018
Open: 
20:00
Aanvang: 
20:30