Benefietconcert Dierenbescherming

Datum Zo 14 april 2019
Deuren open / Start show 15:00 / 15:00
Tickets
Voorverkoop
€10.00 Normaal
Avondkassa
€11.50 Normaal

Muzikale, Zeeuwse dierenvrienden slaan op 14 april de handen ineen. Dan vindt hier tussen 15:00 uur en 18:30 uur een benefietconcert plaats voor Dierenambulance Zeeland. Artiesten als de Yesterday’s Papers, Songbird,  de Sunshine Cleaners, Tulsa, Lou Brondgeest en Leo Adriaansen zullen het podium betreden en werken belangeloos mee aan het evenement. Het concert wordt georganiseerd voor muziekliefhebbers en voor mensen die het werk van de dierenambulance een warm hart toedragen. Koop ’n ticket en steun ons werk!

Het is voor het eerst dat een benefietconcert voor Dierenambulance Zeeland plaats gaat vinden. De dierenambulance in Zeeland verwerkt jaarlijks ruim 2000 meldingen uiteenlopend van het ophalen van nestjes jonge katten tot het redden van egels en van het herenigen van een ontsnapte hond met zijn baas tot het bevrijden van een wild dier in de knel.

Het werk wordt mogelijk gemaakt door een team van ongeveer 50 vrijwilligers die 24 uur per dag klaarstaan voor de hulp aan dieren in nood. De kosten voor een dierenambulance om een dag uit te rijden om zieke en gewonde dieren te verzorgen bedraagt enkele tientjes per dag waarbij de ambulance voor 100% afhankelijk is giften en donaties.

Het doel van het benefietconcert is niet alleen om donaties op te halen maar zeker ook om dierenvrienden kennis te laten maken met het mooie werk van de dierenambulance. Ook zoeken we nieuwe vrijwilligers om het team te versterken, die zijn namelijk hard nodig en heel erg welkom.