Benefiet Dieren Welzijn ft. JP de Klerk

Datum Do 06 oktober 2022
Deuren open / Start show
20:00 /
20:30
Tickets
Tickets
€12.50 Normaal

Muziek voor dieren in nood

Vanavond slaan we handen ineen om heel veel geld in te zamelen voor Stichting Dierenwelzijn Walcheren. Met optredens van JP deKlerk + band en Sigourney Rose en informatie over de stichting (dierenambulance, dierenvoedselbank en het vang- en zoekteam) belooft het een hele fijne avond te worden. En...de gehele opbrengst gaat naar de dieren! Beter kan niet.

JP deKlerk & Band
Singer-songwriter JP deKlerk maakt al jaren Zeelandicana, muziek die geworteld is in Zeeland, maar grenzeloos klinkt. Songs over persoonlijke belevenissen, vaak met een link met Zeeland of met Middelburg, de provincie en stad waar JP is geboren en getogen. Hij maakt ook furore met zijn JP & The Seeger Session Band, die na een stop in 2018 inmiddels weer een doorstart heeft gemaakt. De band speelde in de Nederlandse en Vlaamse theaters en op festivals in Denemarken, Noorwegen en Ierland (Dublin).
JP treedt op met zijn vaste band, bestaande uit Ralf Wychgel (gitaren, mondharmonica), Bas Riedé (gitaar, pedalsteel), Kees den Hoed (bas) en Matthijs Sturm (drums).

“JP deKlerk is ‘De Zeeuwse Boss’ en een cultheld die met zijn fantastische rockband, een rasp in zijn stem en een enorm charisma iedereen in de zaal zo weet in te pakken, alsof je in zijn woonkamer staat.” (3voor12)
“De Zeeuwse muziekscene kan een mooie Zeeuwse naam aan het rijtje toevoegen; BLØF, Racoon, Danny Vera,
broeder Dieleman én JP de Klerk.
”(3voor12)

Voorprogramma: Sigourney Rose
Dat Zeeland veel te bieden heeft, wisten wij natuurlijk al, maar de jonge singer-songwriter Sigourney Rose bewijst dit nog maar eens met haar prachtige, poëtische teksten. Zo haalt zij inspiratie uit haar verleden, liefde, (sociale) tegenslagen en verhalen van mensen om haar heen. In 2020 deed zij mee aan Popsport en won ze o.a. Kunstbende Zeeland en verschillende bandcompetities. Samen met haar band zal ze de avond openen met een unieke sound die je niet wilt missen.
 

Kom voor een leuke avond naar De Spot en help gelijk deze geweldige stichting!