129284

Ben Miller Band + Assorted Travellers

Ben Miller Band, een band die met een mix van veel genres geweldige muziek weet te maken. Het lijkt misschien een rare combinatie, maar de mix van blues, folk, country en rock is onweerstaanbaar.
In 2013 werden ze ontdekt voor Billy Gibbons van ZZ Top, die Ben Miller Band gelijk uitnodigde voor zijn voorprogramma. Hierna volgde nog veel festivals, clubshows en zelfs een speciale feature in de Amerikaanse hitserie Outsiders.

Beluister hieronder 'The Outsider' om alvast een idee te krijgen van deze toffe muziekcombinatie, maar voor de échte ervaring zien wij jou natuurlijk dinsdag 24 oktober in De Spot!

Assorted Travellers (support)
Kwam voor het eerst bij elkaar in de zomer van 2014. Diezelfde zomer vertrokken ze naar de ruige kust van west-Frankrijk waar ze hun eerste EP Wild Heart opnamen. De EP werd in eigen beheer uitgebracht.
Tijdens tientallen shows werkten Assorted Travellers aan hun sound en vonden inspiratie in traditionele country en folk stijlen. Op 10 maart komt hun tweede EP uit; Rustlers Moon. Deze werd geproduceerd door Tim Knol en gemastered door Ray Kennedy (oa Steve Earle, Waylon Jennings) in Nashville, Tennessee. Songs met een country-hart geïnspireerd door Woody Guthrie, The Seeger Sessions en de geschiedenis van het Amerikaanse Westen.

Tickets zijn exclusief servicekosten (€ 1 p.t.). Avondkassa: + € 2.50

di 24
okt 2017
Open: 
20:00
Aanvang: 
20:30