Anne Soldaat + Hans Hannemann

Datum Vr 12 november 2021
Deuren open / Start show
20:00 /
20:30
Tickets
Tickets
‚ā¨13.00 Normaal

Nieuw album

Wat je moet weten...
De Spot volgt de nieuwe richtlijnen die gelden vanaf 25 september: als bezoeker heb je een coronatoegangsbewijs nodig naast je ticket. Dit bewijs kan je laten zien aan de deur via de corona check app of een uitgeprinte versie. Ga naar: www.coronacheck.nl. Vergeet ook je ID niet mee te nemen. De 1,5 m. kunnen we hierdoor los laten.

---

Anne Soldaat is al meer dan 30 jaar actief als songschrijver, zanger en gitarist.
Hij maakte in die hoedanigheid meer dan 15 jaar deel uit van de popband Daryll-Ann.Na acht albums en vele optredens in binnen- en buitenland, ging de band in 2004 uit elkaar. Soldaat maakte in de daaropvolgende jaren (2007 - 2015) vier soloalbums voor Excelsior Recordings, produceerde ‚Äď en speelde in - diverse andere bands (o.a. Tim Knol, Clean Pete) en maakte muziek bij films, reclames en een dansvoorstelling.

Op 9 juli verschijnt zijn nieuwe album 'Facts & Fears'. De plaat is een heuse "return to form", zoals men dat soms zo mooi zegt. Anne nam de plaat op met Pablo van de Poel van DeWollf. Een ware "match made in heaven". Zijn eerste ultracatchy single You’re Hard To Find is reeds uit en laat maar weer eens zien waar Anne Soldaat allemaal toe in staat is. 

Support Hans Hannemann
Hans Hannemann, met zijn 2,02 meter waarschijnlijk letterlijk de grootste singer-songwriter van Nederland, zingt een eigen versie van Americana met een een ruig, laag en krachtig stemgeluid. Hij vertrok op zijn 20ste naar Dublin en verdiende daar jaren als barpianist en organist van een gospelkoor zijn brood. In 2019 schopte hij het onverwacht ver in The Voice Of Holland. Met hulp van zijn goede vrienden Matthijs van Duijvenbode (Douwe Bob, Tim Knol) en JP Hoekstra (Douwe Bob, Krezip) nam hij de EP Sing Along Sing Along op. Hans Hannemann spaart niemand, vooral zichzelf niet. Met een lach en een traan mag de wereld meeluisteren naar het geluid van een gebroken hart dat geluk zoekt in de scherven.