211152

AFGELAST!! THE KING’S RHYTHM CREW feat MATT TAYLOR & SNOWY WHITE

LET OP!!! WEGENS PRIVÉ-OMSTANDIGHEDEN IS DIT CONCERT AFGELAST!!

In deze line-up van the Kings Rhythm Crew (Ruud Weber, Fokke de Jong en Govert Van der Kolm van King of the World) zal niemand minder dan Snowy White als very special guest optreden. Deze legendarische gitarist kennen we van zijn hit Bird of Paradise en bands als Thin Lizzy, Pink Floyd, Roger Waters en Peter Green.

Snowy White speelde samen met Ruud Weber en Matt Taylor (UK) van 2008 tot 2011 in the Snowy White Blues Project waarna Snowy op wereldtour ging met Roger Waters om The Wall te spelen in uitverkochte megastadions. Nu in 2018 is het gelukt om Snowy voor een beperkt aantal shows naar Nederland krijgen.

Snowy White begint zijn carrière als hij begin jaren zeventig naar London trekt waar hij bevriend raakt met gitaarlegende Peter Green waarmee hij in 1979 de plaat In the Skies opneemt. Vanaf 1976 is hij onderdeel van de live shows (o.a.The Wall) van Pink Floyd en later bij Roger Waters waarmee hij tot 2014 de wereld over tourt.

Als bandlid van Thin Lizzy maakt hij de twee platen Chinatown en Renegade en in 1984 scoort hij zijn solo wereldhit Bird of Paradise. Na dit single succes besluit hij terug te gaan naar zijn roots van blues en rock in diverse bezettingen van the Blues Agency tot the Snowy White Blues project waarmee hij tot op de dag van vandaag cds uitbrengt.

Met zijn melodische bluesy gitaarstijl wordt hij gerekend tot de groten uit de Engelse muziekgeschiedenis. Samen met de toppers van the Kings Rhythm Crew en de Engelse gitarist Matt Taylor zal hij tijdens deze Nederlandse shows zijn grote liefde voor de blues laten horen.

WEGENS PRIVÉ-OMSTANDIGHEDEN IS DIT CONCERT AFGELAST. VANZELFSPREKEND KRIJG JE HET GELD VAN DE GEKOCHTE KAART(EN) TERUG. HIERVOOR WORDT PER MAIL CONTACT MET JE OPGENOMEN. HEB JE NOG VRAGEN? STUUR EEN MAILTJE NAAR WILLEMIEN@DESPOTMIDDELBURG.NL OF BEL 0118-633229

vr 02
nov 2018
Open: 
20:00
Aanvang: 
20:30