Ad Vanderveen @Razzmatazz in De Spot

Datum Za 14 november 2020
Deuren open / Start show
20:00 /
20:30
Tickets
Tickets via: razzervering@outlook.com
€16.50 Leden: vanaf ma. 2 nov Niet-leden: vanaf wo. 4 nov

Coronaproof

Helaas heeft het geweldige podium Razzmatazz in Oost-Souburg het zwaar voor de kiezen gekregen door het coronavirus. Het team Razzmatazzers is op zoek gegaan naar een  (tussentijdse), coronaproof oplossing en zo kwam ze bij ons terecht. Wij ook blij! Een mooie nieuwe samenwerking die proeft naar meer. Razzmatazz in De Spot dus...Een heel klein beetje zolderkamer op ons podium. Met deze derde editie: Ad Vanderveen

Ad Vanderveen behoeft nauwelijks introductie. Hij heeft in zij n carrière een reputatie opgebouwd als een van de beste singer-songwriters in het nieuwe folk- en rootsgenre. Hoewel geboren in Hilversum (1956) is de helft van zijn familie Canadees en het is dit deel van de wereld waar zijn muzikale wortels op terug te voeren zijn.

Zijn muziek omvat een breed scala aan stijlen, van intieme akoestische liedjes als soloartiest tot expressieve en elektrische improvisatie met zij n band The O’Neils en alles daar tussenin.

In de loop der jaren heeft Ad een indrukwekkende catalogus van cd’s opgenomen. Soms solo maar vaak ook in samenwerkingsprojecten met bijvoorbeeld Iain Matthews, David Olney en Al Kooper om er maar een paar te noemen. In 2017 nodigde niemand minder dan Van Morrison hem persoonlijk uit voor zij n openingsact!