80's Verantwoord 💃

Datum Za 25 september 2021
Deuren open / Start show
19:00 /
19:00
Tickets
Tickets
€13.00 Normaal

Ja! We morgen weer... 🕺

Alles nog steeds anders, maar we mogen weer! Dus, dames en heren, gaat 80's Verantwoord zaterdag 25 september door! Eindelijk! Wij kijken er naar uit. Wel geldt: met coronatestbewijs (check www.coronacheck.nl ), 75% capaciteit en tot 00.00 uur. We beginnen dus wat eerder, om 19.00 uur. Ook de 80's dj's zijn er klaar voor en maken zich op voor een fijn avondje in De Spot. Er zijn nog kaarten. Mocht je al een ticket hebben maar er toch van af willen zien, stuur dan voor 18 sep een mailtje naar: willemien@despotmiddelburg.nl.

----

80's Verantwoord brengt het beste van de jaren '80 eindelijk weer terug naar De Spot! Op volle sterkte! Bowie, Prince, Talking Heads en George Michael zijn terug op de dansvloer. 💜💚

De DJ’s zoeken de spannende grens op tussen kwalitatieve topplaten en corny hitjes. Alle 80's dansmoves dansmoves mogen uit de kast, Doe Maar!

Ook jouw beste vriend van toen komt mee om mee te spelen, de Nintendo! Want wat zijn de jaren ’80 zonder Nintendo-games? Precies. Als The Cure zonder bos: een kale boel.

Laat je in één avond volledig onderdompelen in het beste van de jaren ’80 terwijl VJ Clipsync, Switchdoctor of DirtyBrown commercials, pop- en pulpclips voorbij laten komen.

Is je lievelingsnummer nog niet voorbijgekomen, vraag hem zelf aan met de bliksemse verzoekjeszuil. ⚡️