80’s Onbeantwoord ⚡

Datum Za 06 maart 2021
Deuren open / Start show
18.00 /
22.00 /
18.30
22.30
Tickets
Tickets
€13.00 Normaal
€26.00 Duo

verplaatst naar 29 mei!

DEZE TOFFE AVOND WORDT VERPLAATST NAAR 29 MEI 2021. TICKETS BLIJVEN GELDIG. KAARTKOPERS ONTVANGEN VAN ONS BERICHT.

----

Het onbeantwoorde gevoel dat we graag stiekem willen dansen met Middelburg buigen we om naar iets anders, iets speciaals! Corona-maatregelen of niet; 80’s Verantwoord is er óók in tijden van anderhalve meter afstand. Op maat gemaakt om zittend van te genieten transporteren we je terug naar het decennium van neon-licht, Rubik’s kubussen en Pisang Ambon en dat allemaal verantwoord met 80’s Onbeantwoord!

Stap in onze DeLorean voor een ritje door de allermooiste jaren, vanaf je comfortabele zitplek in De Spot. Een totaalavond met heel veel muziek, decor en een vurige 80’s popquiz in het mooiste podium van Middelburg.

Stel je jaren ’80-kennis op de proef tijdens de grote 80’s Onbeantwoord Quiz voor leuke prijzen, los als eerste van de avond een Rubix Cube op en win leuke 80’s Verantwoord-collectibles met het origineelste verzoekje. Videobeelden van toen doen je Netflix vergeten en voor je het weet babbel je zo weer ’n gouwe-ouwe-reclame mee.

Natúúrlijk gaan we ook muzikaal onszelf te buiten! DJ-duo The 7-Inch Twins staan als levende encyclopedieën garant voor muzikale ontdekkingen die zelfs de meest doorgewinterde kenner verrassen. Voorzien van bijzondere weetjes en verhalen volgen zowel hits als obscure underground tracks elkaar af, maar ook wij weten; een winnende formule verander je niet zomaar. Ook tijdens 80’s Onbeantwoord geniet je zoals altijd van de allergrootste; The Cure, Prince, Whitney, Bowie en nog veel meer schuiven evengoed aan.

Neem dat permanentje, haal je Miami Vice-blazer van zolder en ga voor de fijnste avond uit bij 80’s Verantwoord, correctie: onbeantwoord.