3JS

Datum Vr 21 oktober 2022
Deuren open / Start show
20:00 /
20:30
Tickets
Tickets
€24.00 Normaal

Na een uiterst intensieve U2-tribute in 60 Nederlandse theaters zijn de 3JS dit najaar weer terug in de clubs met hun eigen repertoire.
Een knallende, dynamische, swingende show met de voltallige live-band die ondertussen al 15 jaar bekend is in het hele land.
In de Nederlandse clubs zijn de 3JS de laatste jaren steeds meer terrein aan het winnen. De fans weten wel waarom.

In 2007 maakte Nederland voor het eerst kennis met de 3JS. In de jaren die volgden bracht de band diverse studioalbums uit waarvan er vier de gouden status behaalden. Naast hun onafgebroken aanwezigheid op de radio, kennen we de Jees natuurlijk van tv-programma’s als De Zomer Voorbij, De Beste Zangers van Nederland en hun muzikale bijdrages aan programma’s als DWDD. Ook zetten ze hun eerste stappen op de planken van het theater. Met hun folky sound en hun poëtische teksten werden ze daar gelijk warm ontvangen. 

De kennis en ervaring die werd opgedaan door het jarenlang spelen kwam uiteindelijk samen in het repertoire van 3JS. Wat begon met een op akoestische instrumenten gebaseerde folksound is uitgegroeid tot een geheel eigen pop/rock sound met als belangrijke kenmerken de Nederlandse taal en de onmiskenbare stem van zanger Jan Dulles.