3FM's maand van de live muziek ft. DE LIKT + QUEEN'S PLEASURE

Datum Vr 03 juli 2020
Deuren open / Start show
19:00 /
19:30
Tickets
Tickets
€14.00 Normaal

Dank 3FM!

UITVERKOCHT
Om poppodia én artiesten te steunen, staat NPO 3FM in juli een maand lang in het teken van livemuziek. De sympathieke zender zette samen met 3FM artiesten een symbolische tour in elkaar. Met een tour langs twaalf concertzalen in Nederland, één in elke provincie. En tadaaa! Wat onwijs tof, ook De Spot mag ze ontvangen voor twee korte maar knallende shows van DE LIKT en QUEEN'S PLEASURE!

En jij kan daar bij zijn, maar let op: er is vanwege de coronamaatregelen maar een beperkt aantal tickets beschikbaar. We hebben momenteel alleen zitplaatsen.

DE LIKT
Het Rotterdamse sloopbedrijf is terug in De Spot!  Wie het over De Likt heeft, heeft het over de futuristische funk van Giorgi Kuiper en John van Beek, door frontman Jordy Dijkshoorn voorzien van de nodige scherpe teksten. Dit drietal, dat elkaar op de popacademie leerde kennen, verscheen eind 2013 voor het eerst op de radar na het winnen van de titel Beste Muzikant bij de Grote Prijs van Nederland en is daar sindsdien niet meer van verdwenen. Wie er in 2018 bij was, weet dat de mannen de boel op stelten zullen zetten, ook in korte tijd.

QUEEN'S PLEASURE
Queen’s Pleasure is een brutale, semi-psychedelische, 4 piece garagerockband uit Amsterdam. Gedreven door een moorddadig en poetisch verlangen naar liefde klinkt Queen’s Pleasure als een mix tussen de Dandy Warhols en Blur, de power van The Ramones en de melancholie van The Smiths. Een ‘Wall of Sound’, met energie voor tien, die je kan verwachten van een band is z’n late tiener jaren.

Vanzelfsprekend hanteren wij alle maatregelen van het RIVM. Meer informatie hierover vind je hier.