12,5 jaar Def Americans

Datum Vr 16 oktober 2020
Deuren open / Start show
20:00 /
20:30
Tickets
Tickets
€16.00 Normaal
€14.50 Student

Verplaatst [nieuwe datum volgt nog]

Lieve Spot-bezoeker,

Helaas hebben we in goed overleg met Def Americans besloten het optreden van vanavond te verplaatsen nu we slechts met 30 man publiek verder mogen. We begrijpen de maatregelen, maar balen is het natuurlijk wel. We vragen je (wederom) even om geduld.
Achter de schermen zijn we bezig met het verplaatsen van shows en dit vraagt wat meer tijd dan normaal. Zodra er meer bekend is, nemen wij contact met je op. Het heeft dus niet zo heel veel zin om ons nu al te contacten. We gaan ons best voor je doen ;-). Veel liefs, team De Spot.

----

Def Americans Johnny Cash Tribute komt langs in De Spot ter gelegenheid van hun 12,5 jarige jubileum. Verwacht een show met daarin een selectie van alleen het allerbeste en allermooiste uit honderden optredens waarin de songs van de legendarische Man In Black centraal stonden. Speciaal voor deze gelegenheid is de band op pad met een nieuwe cd/elpee met daarop bekende nummers en bijzondere bandfavorieten. 

De songs die The Man in Black zelf met zoveel liefde en overtuiging wist te brengen worden nieuw leven ingeblazen door de Def Americans Johnny Cash Tribute. Als geen ander weten deze Brabanders meer dan 50 jaar na de eerste hits van Johnny Cash de swing, sfeer en rebellie van een optreden van deze legendarische Amerikaanse outlaw verbluffend goed te raken.

Het definitieve ‘seal of approval’ werd afgegeven in 2013 toen Johnny’s jongere broer Tommy Cash de band benaderde om hem te begeleiden tijdens zijn ‘My Brother Johnny’ concerten in Nederland.