Cyriel

Cyriel

Hij mag zich inmiddels een veteraan onder onze vrijwilligers noemen. Met zijn mooie bos krullen, zijn goede lach, zijn heerlijk flauwe woordgrappen en droge humor verblijdt hij ruim 8 jaar De Spot. En nog altijd met even veel plezier. Hij doet heel veel stomme dingen, maar heeft nooit ergens spijt van, zijn lievelingskleur is marineblauw, eet graag Italiaans, is voorzitter van de waterscouting en woont sinds kort samen met zijn vriendin. En wij hebben hem kunnen strikken als poster-dude. Omdat hij toch nergens spijt van heeft. Dames en heren… mogen wij nader aan u voorstellen… Cyriel van Laar.

Wat is je relatie met De Spot? Ik ben vrijwilliger, ooit begonnen toen ik samen met mijn broertje (Auke van Laar) DNBIYF opstartte. Auke is daar later zelf mee verder gegaan. Ik ben vrij kort daarna ook als barmedewerker begonnen en doe dat nog steeds met veel plezier.

Hoe lang al? Acht jaar alweer..

Waar word je blij van? Gezelligheid, muziek, stappen, zeilen, barbecueën, lekker eten maken en opeten, vakantie en de sauna.

Lievelingskleur? Marineblauw.

Favoriete band? Nirvana, Radiohead, Spinvis, Johnny Cash.

Stomste wat je ooit hebt gedaan? Ik doe heel veel stomme dingen maar heb nergens spijt van

Verliefd,verloofd, getrouwd..? Ik woon sinds kort samen met mijn lieve vriendin.

Hobby’s? Naast mijn vrijwilligerswerk bij de Spot ben ik ook voorzitter van de waterscouting en ben ik lokaal actief in de politiek! Verder ga ik graag zeilen in de zomer.

Werk? Ik ben docent in algemeen vormende vakken en houttechniek in de gesloten jeugdzorg. Een instelling voor jongeren met laag IQ en gedragsproblemen.

Tofste avond in De Spot? Recent Spinvis, verder zijn DNBIYF, 80’s verantwoord en Pokoe altijd avonden om naar uit te kijken. Typhoon was ook legendarisch. Ook de N8VDN8 mag in dit lijstje niet ontbreken.

Waarom is een poppodium belangrijk voor Middelburg? De Spot heeft in korte tijd een belangrijke plek veroverd in het culturele profiel van Middelburg. Ze biedt een interessant en gevarieerd programma dat commercieel niet zo breed zou kunnen worden aangeboden. Daarnaast wordt veel aan talentontwikkeling gedaan en is De Spot door de vele samenwerkingen een spin in het web van cultureel Middelburg.   

Guilty pleasure? Spotmedewerkers en vrijwilligers zullen bevestigen dat ik het heerlijk vind om de hele avond ontzettend flauwe (woord)grappen te maken tot vervelens toe.

Lievelingseten?  Ik vind alles lekker maar de Italiaanse keuken is mijn favoriet.

Wil je verder nog iets kwijt? Wat mij betreft zijn die acht jaar vrijwilligerswerk pas het begin en blijf ik nog lang verbonden aan de Spot!